!QMS Anti-aging behandeling

Collageen zorgt ervoor dat de huid voldoende vocht bevat en dus blijft stralen en “strak” zitten. Na je 30e stopt uw huid met de aanmaak van collageen en treed de huidveroudering onherroepelijk op. Om er voor te zorgen dat er voor je 30e zo min mogelijk collageen-cellen beschadigt zijn moeten we deze cellen beschermen.

!QMS is een revolutionaire behandel methode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen” met huid eigen collageen, waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug krijgt Wat mag u verwachten?
Een combinatie van hoogwaardige producten en gespecialiseerde behandelingen zorgt voor een maximaal resultaat. De meeste behandelingen kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld Zuurstof of Ultrageluid.
Ongeacht het product dat u in het verleden heeft gebruikt, zult u verstelt staan van de resultaten die u kunt bereiken met de producten en behandelingen !QMS-Medicosmetics!

neo tissudermieNeo-tissudermie

Oftewel het vernieuwen van de huid. Tijdens deze behandeling gaan we zowel de vocht- als de vethuishouding in balans brengen.

Classic

Verstevigende behandeling door toepassing van een gipsmasker. Deze behandeling wordt toegepast bij huidverslapping.

Sk-Alpha

Sterk reinigende behandeling. Door het speciale masker wordt de huid optimaal geactiveerd. Hierdoor ontstaat er een sterke doorbloeding waardoor afvalstoffen vrij komen.

Relax-o-Firm

Oppepper voor een vermoeide huid.
Een krachtige masker dat uitermate goed hydrateert..

Dr. Schulte heeft in Duitsland en Spanje diverse grote instituten op het gebied van huidverbetering. Hij ontwikkelde de !QMS behandeling en producten en heeft daar een prijs mee gewonnen. De huid ziet er onmiddellijk veel strakker en gladder uit. Het effect is vooral rimpelverlagend op de kleine rimpeltjes ten gevolge van veroudering. Collageenvezels bepalen vooral de stevigheid van de huid. Het eigen collageen neemt af naar mate men ouder wordt.

!QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur duidelijk te verbeteren. Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter het allerbelangrijkst en geeft een spectaculaire verbetering. Na 1 maand: Het huidreliëf wordt gladder Na 2 maanden: De eerste lijnen verdwijnen Na 3-4 maanden: De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Voor wie is !QMS geschikt? Voor iedereen boven de 30 ongeacht het product dat u in het verleden heeft gebruikt. U zult versteld staan van de resultaat!