Verwijdering adertjes

Doel: Het verwijderen van lelijke adertjes op gezicht of benen. Het verbeteren van de algehele uitstraling. Verwijderen van ontsierende adertjes.

Veilig voor alle huidkleuren

Verwijdering spataderen

 Doel: Het doen verdwijnen van kleine spataderen, dit in samenspraak met een Fleboloog. Verwijdering van spataderen op benen en armen.

Veilig voor alle huidkleuren

Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd.

couperose-voorjpg

couperose-naCouperose komt het meest voor in het gezicht. De roodheid, bijvoorbeeld op de wangen, wordt veroorzaakt door verwijde of gebroken haarvaatjes. Kenmerken voor couperose zijn (vage) roodheid met in sommige gevallen een duidelijke structuur van haarvaatjes. Spider Neavus (spinnetje) 
Een spider naevus is een veel voorkomende goedaardige afwijking van bloedvaatjes in de huid. Het kenmerkt zich door een klein rood stipje met uitlopende vaatjes eromheen (in de vorm van spinnepootjes).

Zowel bij volwassenen als bij kinderen komt deze aandoening voor. Spontane genezing komt soms voor bij jonge kinderen en zwangere vrouwen die een spider naevus hebben ontwikkeld. Haemangioma (bloedblaar) Een haemangioma is een opeenhoping van capillaire bloedvaatjes die op de huid ligt. De kleur kan verschillen van donker rood tot paars/blauw.

Bij de geboorte kan een haemangioom zich ontwikkelen. Ook op latere leeftijd kan een haemangioom ontstaan. Behandeling Voor een optimaal effect zijn meerdere behandelingen nodig. Het is niet mogelijk vooraf te bepalen hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. Het hangt af van het bereikte resultaat per behandeling. De behandelingen worden in de meeste gevallen uitgevoerd met de Iridex laser. Voor bijzondere gevallen wordt een aparte afspraak gemaakt in een van de eigen praktijken om de behandeling met de Mydon vaatlaser uit te voeren.