Toont alle 3 resultaten

Cosmedix Enhance – Lip-Plumping Mask

35,00

Verbetert het uiterlijk van je lippen en beschermt je tegen een droge, klovende huid. Geeft onmiddellijk comfort aan de droge huid en levert vocht met behulp van de unieke mix van hoogwaardige oliën en natuurlijke verzachtende ingrediënten. De effectieve peptide zorgt voor zichtbaar vollere lippen (plumping effect). Het botanische biopolymeer creëert een vochtbarrière voor intense hydratatie die lang aanhoudt.

SkinCeuticals Antioxidant Lip Repair – 10ml

45,00

Herstellende krachtige kleurloze lipverzorging met o.a. vitamine E. Beschermt, verzacht, hydrateert en verbetert de huidstructuur van de lippen en rondom de lippen. Maakt de lippen weer jong, veerkrachtig en sterk. Perfect voor dagelijks gebruik en ter voorkoming van droge, geïrriteerde en of gesprongen lippen.

SkinCeuticals Mineral Eye UV Defense SPF30 – 10 ml

35,00

SkinCeuticals Mineral Eye UV Defense SPF30 is een speciaal ontwikkelde verzorging voor de dunne en kwetsbare huid rondom de ogen. Deze oogverzorging verbetert en beschermt de huid optimaal. Door de breedspectrum zonbescherming met 100% minerale filters krijgen rimpels en pigmentatie geen kans. De formule is niet migrerend en irriteert de ogen niet. Bovendien zorgt de universele teint voor een mooi egale look.

  • Beschermt en voedt de huid rondom de ogen
  • 100% minerale basis, breedspectrum zonbescherming UVA/UVB
  • Migreert niet, irriteert niet
  • Universele teint, de ideale basis voor make-up