Enig resultaat

Vita Viva – Vitakids probiotics

34,34

Vitakids Organic Probiotic is een biologische smakelijke natuurlijke gummy met probiotica speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2-12 jaar. (Op de etiketten staat vanaf 4 jaar, maar de juiste leeftijd is 2 jaar.)

WAT ZIJN PROBIOTICA?
Probiotica zijn gebaseerd op levende organismen, waaronder bacteriën – en in het bijzonder melkzuurbacteriën. De darmflora van het spijsverteringssysteem bestaat uit veel verschillende bacteriestammen en het evenwicht tussen deze verschillende stammen heeft een grote impact op onze gezondheid. Er wordt gezegd dat het spijsverteringssysteem 60-70% van het immuunsysteem uitmaakt.

WAAROM PROBIOTICA?
Onze bacteriën in onze darmen worden dagelijks beïnvloed door het voedsel dat we eten, de omgeving waarin we leven en de medicijnen die we innemen. Al deze elementen kunnen de darmflora uitdagen. Met probiotica help je je darmbalans op natuurlijke wijze.

WANNEER ZIJN PROBIOTICA RELEVANT?
Kinderen die een opgeblazen gevoel hebben of onregelmatige ontlasting hebben, kunnen dagelijks baat hebben bij een probiotisch supplement.
Het is ook relevant om de darmen van het kind te ondersteunen als het een antibioticakuur heeft gehad, om de natuurlijke bacteriën in de darmen te helpen herstellen.