Het zonconsult na een geïrriteerde huid en ogen was precies op tijd. Ik smeerde -dacht ik- een goede crème met de juiste factor. Beoordeling van mijn huid door een van de dames van Malika Skin was goed en het advies te kiezen voor de Intolerances solaires van Esthederm een schot in de roos. Mijn ogen zijn niet meer geïrriteerd, ook als ik langdurig sport heb ik geen last meer van een waas van zonnebrandcrème in mijn ogen en mijn huid voelt rustig en goed.

Brechje

Mijn huid voelt niet alleen beter, ik voel mij actiever. Ik at blijkbaar te veel van het goede wat ook weer niet goed was en nam echt te veel hooi op mijn vork. Dankjewel Malika Skin, tot volgende maand!

Moniek Janssen

Heerlijk! Mijn huid voelt na die collageentherapie zo fijn, zacht, gevoed. Ik heb een heerlijke gloss! Dank Joyce van Malika Skin.

Ella de Jong

Stapte vanochtend mijn bed uit…en ik hoef mij niet meer op te maken. Zo fijn. Scheelt net dat ene extra kopje koffie voordat ik naar mijn werk ga. Dank je Peggy en Malika Skin. Was echt nodig.

Sandra Caelen

Dat scheelt een jas. Ik ben sinds mijn eerste bezoek veel minder gaan smeren en anders. Andere volgorde en andere effectievere producten. Daarnaast was mijn hormoonhuishouding in disbalans. Nu zo’n 4 weken verder merk ik al verschil in mijn buik, benen en ik voel mij gewoon beter. Ik heb geen dip meer rond 3 uur. En ohja geen poeder meer nodig om oneffenheden te verdoezelen.

Dewi Verbeek

Mijn zoon had toch wel akelig veel last van acne. Hij zit ook midden in de puberteit. Ben voor hem zo blij dat hij eindelijk op aanraden van een vriendin van mij uit Tilburg door jullie geholpen is. Het is nog niet helemaal weg, maar de schaamte is ervan af. Dank jullie wel!

Moeder van een lieve zoon in de puberteit

Malika is een echte vakvrouw die van haar hobby haar werk heeft gemaakt !!!
Ze legt veel liefde en passie in haar behandeling en dat voel je!!!!
Mijn huid ziet er nu heel mooi uit en dat is te danken aan haar expertise en producten . Thanks Malika

Suzan Meindertsma

Ben je zuinig op je huid dan ga je naar MalikaSkin! Je komt er altijd boordevol energie vandaan, een aanrader!

Lisette Vd Sande-vd Corput

Malika en haar meiden weten van wanten ze laten je stralen en je word altijd goed verwent bakje vers fruit heerlijke nootjes bakkie koffie tis thuiskomen maar zonder stress het is ZEN erg lieve meiden die goed voor je zorgen GEEN BOTOX nodig Malika doet t met haar handen IK ZEG : TOP

Tamara Werdekker

Het vak word zeer goed uitgeoefend bij #malikaskin! Voelde me er heel prettig en mijn behandeling was geweldig. Top bedrijf dus. Dik verdiend ☆☆☆☆☆

Miranda Pijpers-Spee

Een behandeling bij Malika skin: Je komt volledig tot rust, je wordt heerlijk in de watten gelegd en ze is steeds vernieuwend en innoverend in haar behandelingen. Kortom als je het beste voor je huid wilt is dit een top adres.

Tanja Van Der Avoird

Bij Malika Skin ga je weer herboren naar huis. Na zo’n heerlijke massage maak ik binnenkort weer een nieuwe afspraak. Malika Skin heeft de.goede zorg en de passende sfeer. Een echte aanrader !

Steven Requena