SkinCeuticals Phloretin CF – 30ml

165,00

Preventief tegen pigmentatie. Dit antioxidant serum bevat een synergetische formule en zorgt voor een optimale bescherming van de huid tegen vrije radicalen van buitenaf. De zeer krachtige werking helpt de huid te vernieuwen. De huid wordt strakker, stralender en zichtbaar jonger. Dit serum werkt tevens corrigerend tegen zichtbare tekenen van huidveroudering, huidtextuur, teint en pigmentatie.

De antioxidanten van SkinCeuticals neutraliseren vrije radicalen (onstabiele moleculen gegenereerd door oa UV-straling, vervuiling en levensstijl) en beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering.

Beschrijving

Ideaal te combineren met de Daily Moisture, Blemish + Age Cleanser, Retinol 0.3 en de Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
‘s Ochtends 4 à 5 druppels in de handpalm op een gereinigde huid. Breng met de vingertoppen aan op gezicht, hals en decolleté. L-ascorbinezuur kan oxideren en verkleuren, dit heeft geen effect op de werkzaamheid. De flacon kan onder druk staan, maak voorzichtig open. Vermijd direct contact met de ogen. Indien irritaties ontstaan ten gevolge van de concentratie aan vitamine C, het gebruik beperken tot de huid eraan gewend is geraakt. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
Zeer krachtig drievoudig antioxidant serum met 2% floretine, 10% L-ascorbinezuur en 0,5% ferulinezuur. Floretine, een breedspectrum molecuul, is een derivaat van de bast van appelbomen met antioxiderende eigenschappen. Het is getest op het gebruik als pigmentregulerend middel dat het binnendringen in de huid bevordert.

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Extra informatie

Inhoud