SkinCeuticals Silymarin CF

153,00

Krachtig vitamine C-serum ideaal voor de vette huid of gemengde huid met neiging tot acne, mee-eters en of andere huidimperfecties. Silymarin CF is een krachtig serum dat oxidatie in de huid voorkomt. Vrije radicalen zoals UV-stralen krijgen met dit serum geen kans de huid te vervuilen. Het serum verbeterd bovendien de huidstructuur. Met een stralende schone huid als resultaat.

Categorieën: , Artikelnummer: MB298800 Tag:

Beschrijving

Silymarin CF is een krachtige, drievoudig antioxidant serum met een bewezen krachtige combinatie van 0.5% silymarin, 15% L-ascorbinezuur, en 0.5% ferulinezuur om geavanceerde bescherming te bieden tegen schade door vrije radicalen die lipidenoxidatie kunnen veroorzaken. Daarnaast bevat dit vitamine C serum ook 0.5% salicylzuur om onzuiverheden te verminderen en de vorming van acne tegen te gaan.

 • Biedt geavanceerde bescherming tegen externe agressoren
 • Voorkomt lipidenoxidatie, vermindert daarmee de ontwikkeling van acne
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
 • Verfijnt de huidstructuur en minimaliseert de zichtbaarheid van de poriën
 • Ideaal voor de onzuivere huid met neiging tot acne, of diegenen die last hebben van een vette huid

Voordelen

Zichtbaar resultaat:
In een 8-weken durende klinische studie, is aangetoond dat Silymarin CF zorgt voor onderstaande verbeteringen:

 • 24% gemiddelde verbetering in zichtbare afname van fijne lijntjes en rimpels
 • 48% gemiddelde verbetering in gladheid van de huid
 • 25% gemiddelde verbetering van helderheid van de huid

Onderzoek toont aan dat antioxidanten een cruciale rol spelen in het voorkomen van puistjes en andere imperfecties. Dagelijkse omgevingsfactoren genereren vrije radicalen die de talg kunnen beschadigen of laten oxideren. Hierdoor kunnen puistjes ontstaan. Silymarin CF is een antioxidant afkomstig van de mariadistelplant. Uit onderzoek is gebleken dat deze antioxidant oxidatie voorkomt van talg. Zo voorkomt Silymarin CF acne en andere onzuiverheden in de huid.

 

Gebruiksadvies

Breng ‘s ochtends na het reinigen en tonen 4-5 druppels Silymarin CF aan op een droog gezicht, hals en decolleté, vóór andere huidverzorgingsproducten. Maak uw routine compleet met een SkinCeuticals-zonnebrandcrème. Bij gebruik samen bieden SkinCeuticals-antioxidanten en breedspectrumzonnefilters uitgebreide bescherming tegen tekenen van zichtbare veroudering veroorzaakt door omgevingsinvloeden. Opmerking: het is normaal dat vitamine C-producten na opening donker worden door blootstelling aan lucht en licht. Dit heeft geen invloed op de werking van het product. Bewaar op een koele, donkere plaats. Gebruik binnen zes maanden na opening.

Ingredienten

 • 15% L-ascorbinezuur
 • 0,5% silymarine
 • 0.5% ferulinezuur
 • 0.5% salicylzuur

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

,

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Andere suggesties…