SkinCeuticals Simply Clean – 200ml

37,00

Reinigingsgel die de huid exfolieert, kalmeert en verzacht. Verwijdert effectief langhoudende make-up, overtollige talg, dode huidcellen en verfijnt de poriën. De doffe en oneffen teint worden opgelicht dankzij de milde exfoliatie. Simply Clean zorgt voor een stralende en gladde huid.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met de Equalizing Toner, Phoretin CF, Advanced Pigment Corrector en Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
Masseer tweemaal daags zachtjes een kleine hoeveelheid over een vochtig gezicht en hals. Goed afspoelen met water. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen.

Ingrediënten
Fruitzuurmengsel, plantaardige extracten, HEPES

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.