SkinCeuticals Metacell Renewal B3 – 50ml

100,00

Tegen pigmentatie. Lichte emulsie die de zichtbaarheid van pigmentatie en vroegtijdige tekenen van huidveroudering vermindert en de huidbarrière versterkt. Deze emulsie bevat 5% niacinamide (vitamine B3), gecombineerd met een verstevigend tri peptide concentraat en 15% pure glycerine om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Voor dagelijks gebruik.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Phloretin CF, AOX+ Eye Gel, Retexturing Activator, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, vette, droge en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
Masseer tweemaal daags één tot twee pompjes in een dunne, egale laag over het hele gezicht, de hals en decolleté. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
5% Niacinamide, 2,5% Verstevigend tri peptide-concentraat, 15% Glycerine

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.