SkinCeuticals Phyto Corrective Masque – 60ml

60,00

Voor de tijdelijke gevoelige of geïrriteerde huid. Intensief kalmerend masker met natuurlijke ingrediënten. Rehydrateert, verzacht en kalmeert de tijdelijke reactieve huid. Hyaluronzuur, plantaardige extracten en dipeptiden verzachten de huid intens. Dit gelmasker hydrateert onmiddellijk, verfrist de huid bij het aanbrengen voor een instant comfortabel gevoel en maakt de huid weer stralend. Ideaal na het sporten, zwemmen, zonnebaden en bij wind of extreme temperaturen.

Categorie: Label:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Gentle Cleanser, C E Ferulic, AOX+ Eye Gel, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies
Royaal op het gelaat, hals en decolleté aanbrengen en de oog-en lipcontour vermijden. Laat 10 tot 15 minuten rusten. Spoel met koud water. Gebruik 2 tot 3 maal per week of naargelang men wenst. Volg de aanbevelingen van uw arts bij post-behandelingen. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen.

Ingrediënten
9% Plantaardige extracten, kalmerende dipeptide, hyaluronzuur

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Extra informatie

Inhoud