SkinCeuticals Redness Neutralizer – 50ml

79,00

Voor de tijdelijke gevoelige of geïrriteerde huid. Lichtgewicht crème die roodheid, een oncomfortabel aanvoelende huid, ouderdoms- en pigmentvlekken vermindert. Deze lichte gel-crème versterkt de huidbarrière, kalmeert en koelt de huid. Ideaal te gebruiken bij last van rosacea.

Categorie: Label:

Beschrijving

Ideaal te combineren met C E Ferulic, Gentle Cleanser, Mineral Radiance UV Defense SPF 50, Phyto Corrective van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies
Tweemaal daags na het reinigen zachtjes een dun laagje op het gezicht, de hals en de decolleté deppen. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen.

Ingrediënten
Palmitoyl tripeptide 8, eperua falcata berkenextract, bisabolol, glycerine

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Extra informatie

Inhoud