SkinCeuticals Retexturing Activator – 30ml

83,00

Tegen huidveroudering. Dit serum exfoliereert en hydrateert; een meervoudige werking dus. Retexturing activator exfolieert waardoor rimpels verminderen, de huid gladder, zachter en zichtbaar stralender wordt. Tegelijkertijd verhoogt dit serum de opname van aminozuren en rehydrateert het de huid. Dit vochtaanvullende serum heeft aangetoond dat het hetzelfde huidoppervlak vernieuwende vermogen heeft als een dagelijkse 20% glycolzuurbehandeling.

Categorie: Label:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Clarifying Clay Masque, Hydrating B5, Phloretin CF, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen, man en vrouw.

Gebruiksadvies
‘s Ochtends en ‘s avonds, 4 tot 6 druppels op gelaat, hals en decolleté aanbrengen op een vooraf gereinigde en droge huid. ’s Ochtends aanvullen met een zonbescherming van SkinCeuticals. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
25% Hydroxyethyl ureum/ aminosulfonzuurverbinding, Kombucha, Hyaluronzuur

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.