SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 – 48ml

135,00

Tegen huidveroudering. Deze krachtige dagelijkse verzorging herstelt, ondersteunt en voedt de rijpe huid. De huidbarrière wordt hersteld en aangevuld zodat zichtbare tekenen van huidveroudering zichtbaar minder worden. De huid voelt elastisch en poriën minder zichtbaar. De droge huid voelt weer comfortabel, zacht en is soepel.

Lipiden zijn natuurlijke bestanddelen in de huid. Hoewel er veel soorten lipiden zijn, zijn ceramiden, natuurlijke cholesterol en vetzuren de belangrijkste vormen. Verouderende huid wordt steeds vatbaarder voor lipide afbraak, wat van invloed is op de natuurlijke beschermlaag en het zelf-herstellende vermogen van de huid. Als gevolg hiervan worden tekenen van huidveroudering sneller zichtbaar, zoals een ruwe huid, onprettige trekkerigheid, dofheid of afname van volume in het gezicht.

Categorieën Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met C E Ferulic, AOX+ Eye Gel, Retinol 0.3 en Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen, voor man en vrouw.

Gebruiksadvies
Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Neem een kleine hoeveelheid op de vingertoppen, warm het op met behulp van draaiende bewegingen en breng het aan op het gelaat, hals en decolleté, 1 à 2 maal per dag.

Ingrediënten
2% Pure Ceramiden 1 & 3, 4% Natuurlijke cholesterol, 2% Vetzuren

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Extra informatie

Inhoud