QMS Lip Line Corrector 15ml

179,00

De ingrediënten zorgen voor een direct gladstrijkend effect en voorkomen het vormen van nieuwe rimpels. Plooirok rimpeltjes op de bovenlip worden veroorzaakt door verschillende gezichtsuitdrukkingen, maar ook door het ouder worden, door elasticiteit onderhuids vet verlies. Behoren tot het natuurlijke verouderingsproces. Bovenlip rimpels zijn kort en loodrecht op de lippen. Ook loopt vaak de lipstick in deze lijntjes.

Met de nieuwe zijdeachtig delicate vloeistof Lip Line Corrector worden fijne lijntjes direct gladgestreken. Hierboven op wordt de eigen hyaluronzuur synthese geactiveerd.

Nieuw hierbij is de synergetische werking van het 4-voudig hyaluronzuur met een 3-voudig lifting effect. Een resultaat dat bij regelmatige aanwending steeds verbeterd wordt.Al na een paar weken, zijn de rimpels afgezwakt en de explosiemotor omhoog van binnen naar buiten gebracht, de huid rond de lippen wordt vol en zacht. De huid krijgt een ontspannen uiterlijk met een comfortabel en veilig product zonder injecties.

Extra informatie: De Lip Line Corrector gebruikt men pas in ” Fase 3″. Wanneer uw huid een goede vocht & vet balans heeft.

Categorie: Label:

Beschrijving

– Reinig de huid met de Deep Gentle Cleanser
– Active Exfoliant eenmaal per dag aanbrengen en 10 minuten laten inwerken. Verwijder hem daarna met voldoende water.
– Maak de huid droog.
– Breng een paar pompjes Lip Line Corrector aan op de bovenlip en fijne lijntjes.
– Masseer de Lip Line Corrector goed in zodat hij volledig is opgenomen.
– Breng nu het collageen en daarover de cremes van QMS Medicosmetics aan.

Zeer belangrijk!:Collageen niet aanbrengen onder of over de Lip Line Corrector want dan werkt het niet! De reden is dat collageen zich 300 keer bindt aan het vocht in de huid waardoor het hyaluronzuur onvoldoende vocht krijgt.Mag ook op lippen aangebracht worden

Merk

QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics producten staan bekend om hun collageen. Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. Met de anti-aging gezichtsbehandeling van !QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels uit. De huid krijgt een collageenboost dat een fris en verjongend effect heeft. De ontdekker van de functie van collageen is de Duitser Dr. med. Erich Schulte die keer op keer op zoek is naar de overtreffende trap op het gebied van huidregeneratie en naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Het beste is niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Ook toe aan een anti-agingbehandeling van !QMS met zichtbare resultaten, bel Malika Skin voor een afspraak.

Extra informatie

Inhoud

Huidtype