Ayuna – Terra Bella

424,00

Ayuna Terra Bella bevat het award winning “beste cosmetica ingrediënt 2020 internationaal”

Terra Bella is een superieure crème met een hoog percentage biologische actieve ingrediënten (49%) die de levensduur van de huid en de emotionele stimulans bevorderen. Dit wordt gecreëerd dankzij de veganistische samenstelling op basis van Plasmas Rijk aan Cel Factoren van Turmeric (Kurkuma) en een Biotechnologische cocktail gewonnen uit Cannabis Stam Cellen.

Categorieën: , Artikelnummer: 20021 Tag:

Beschrijving

Voor het eerst in de cosmetica industrie is het gelukt om Cannabis Sativa Cel Culturen* te bereiken en gebruiken, welke een unieke cocktail van terpenen en microlipides bieden. Door deze innovatieve benadering is het mogelijk om schoonheid van binnenuit of “emotionele” schoonheid uit te stralen.

Deze moleculaire Cannabis cocktail wordt in de huid opgenomen en stimuleert de epidermale neuro-endocriene effecten, waardoor een toename van oxytocine in de huid ontstaat. Dit resulteert in een aantrekkelijkere beleving van de persoon en de huid met een sublieme uitstraling.

De Kurkuma Cel Cultuur is speciaal ontwikkeld om de schadelijke effecten van stress tegen te gaan en de hersen-huid connectie te verbeteren. Het vermindert specifiek diepe stress rimpels en werkt als een emotionele hydratatie manager voor de huid.

* Best Ingredient Award 2020 in In-Cosmetics Global.

Extra informatie

Inhoud

Merk

Ayuna

less is more en dus 100% parfumvrij, geen kleurstoffen, ecologisch verantwoord en met de weldadige beleving van luxe skincare. Ayuna is een schoon en klinisch merk dat de huid verbetert middels een uniek concept van huid-vasten. De huid krijgt alleen datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren. De huid zal met de producten van Ayuna nooit overbelast worden. Alleen de beste en fundamentele werkzame ingrediënten die nodig zijn de conditie van de huid optimaal te krijgen en te behouden zijn in de producten van Ayuna verwerkt. Bovendien is Ayuna ecologisch verantwoord, duurzaam en biologisch. Less is more, dus bevat dit unieke merk geen parfum en geen kleurstoffen, maar wel de weldadige beleving van luxe skincare.