QMS Advanced Collagen Eye Lift 4 x 3,3ml

40,00

Dit collageen oog tissue-masker met drievoudige werking is voorzien van de meest geavanceerde technologie door het combineren van inheemse collageenvezels, peptiden en pure moleculen met hyaluronzuur om de huid in slechts 20 minuten te vernieuwen.

Dit unieke masker is vervaardigd van zuivere collageenvezels (in plaats van bio-cellulose, silicone of andere conventionele stoffen). Deze collageenvezels maken het niet alleen een superieure drager, maar ook een compatibel leveringssysteem voor de collageenpeptiden, moleculen en hyaluronzuuroplossing. Na gebruik zal de huid er opvallend gehydrateerd en gezonder uitzien, als herboren.

Dit artikel bestaat ui 4 paar oog tissue-maskers.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Gebruik

  1. Knijp met beide duimen de hyaluronzuuroplossing van de vloeistofkamer naar het masker(pad)kamer toe. Zorg ervoor dat de vloeistof het collageenmasker volledig doordrenkt.
  2. Verwijder de folie, neem de maskers eruit en scheid ze voorzichtig van elkaar.
  3. Breng de gladde kant van elk masker aan op het gereinigde gebied onder de ogen, met de ronde kant van elk masker op de buitenste ooghoeken.
  4. Strijk eventuele luchtbellen glad
  5. Laat 20 minuten inwerken.
  6. Na 20 minuten verwijderen en eventuele overtolligheden voorzichtig in de huid deppen.
  7. Daarna is het best op te volgen met uw dag-of nachtcollageenserum en uw favoriete QMS-oogcrème.

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

, , , , , ,

Merk

QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics producten staan bekend om hun collageen. Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. Met de anti-aging gezichtsbehandeling van !QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels uit. De huid krijgt een collageenboost dat een fris en verjongend effect heeft. De ontdekker van de functie van collageen is de Duitser Dr. med. Erich Schulte die keer op keer op zoek is naar de overtreffende trap op het gebied van huidregeneratie en naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Het beste is niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Ook toe aan een anti-agingbehandeling van !QMS met zichtbare resultaten, bel Malika Skin voor een afspraak.