SkinCeuticals Hydrating B5 Masque – 75ml

60,00

Intensief hydraterend masker met hyaluronzuur en vitamine B5. Vult het vochtniveau in de huid aan en maakt de huid zacht en soepel. Dit masker met 1% hyaluronzuur vult een te laag vochtgehalte aan. Hydrating B5 Masque bevat een uniek complex met bestanddelen van natuurlijke vochthoudende stoffen in de huid (NMF). Die helpt de huid de optimale vochtbalans te vinden en een stralende, gezonde uitstraling te geven.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met C E Ferulic, Hydrating B5, Retexturing Activator, Ultra Facial Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de droge, normale, vette en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
Breng ‘s avonds na het reinigen een dunne laag aan over het hele gezicht. Laat 10-15 minuten inwerken en masseer. Hydrating B5 Masque kan ook worden gebruikt op andere droge plekken zoals nek, decolleté, handen, knieën, ellebogen en voeten. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen.

Ingrediënten
Hyaluronzuur, vitamine B5, hoogstaand vochtinbrengend complex

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.