Eminence Age Corrective Starter Set

79,45

Voor normale tot droge huidtypes, maar vooral geschikt voor de rijpe huid.
Inhoud Éminence Age Corrective Starter Set:

Monoi age corrective exfoliating cleanser
25% toename van de collageenproductie in slechts 6 dagen! Verfijnende cleanser voor de normale tot droge huid. Verwijdert onzuiverheden en oppervlakkige dode huidcellen, doordrenkt met exotische Monoi. Fijngemalen olijfzaden verfijnen de textuur van de huid en helpen bij het versnellen van de groei van nieuwe, jongere cellen.

Bamboo age corrective masque
25% toename van collageenproductie in slechts 6 dagen!
Collageen producerend masker voor normale tot droge huidtypes, met name rijpere. Deze mix van natuurlijk retinol alternatief, Swiss green appel stamcellen en een anti-aging stamcellen complex bundelt de krachten om de huid te laten transformeren door middel van een verhoogde productie van collageen en celverjonging, terwijl het effenen van rimpels van binnenuit gebeurt. Een krachtige, actieve ultra-hydraterende Shea Butter en de versterking van bamboe zorgen voor een ongeëvenaard resultaat.

Bamboo firming fluid
25% toename van de collageenproductie in slechts 6 dagen!
Collageenverhogend concentraat voor normale tot droge huidtypes, met name rijpe.
Hydraterende kokosnoot, versterkende bamboe en natuurlijk retinol alternatief werken samen voor een direct strakker en gelift uiterlijk. Monoi hydrateert diep, terwijl Zwitserse groene appel stamcellen celverjonging onderhoudt voor langdurige resultaten.

Coconut age corrective moisturizer
25% toename van collageenproductie in slechts 6 dagen!
Collageen stimulerende moisturizer voor normale tot droge en voornamelijk rijpe huidtypes.
Voed en hydrateert de huid met kokosnoot, shea butter en druivenpitolie. De huid wordt direct aan het werk gezet en gelift met natuurlijk retinol alternatief, terwijl Swiss green apple stamcellen een blijvend resultaat bieden.

Neroli age corrective eye serum
25% toename van de collageenproductie in slechts 6 dagen!
Collageenverhogend serum voor alle huidtypes, met name rijpe.
Verwijder kraaienpootjes en fijne lijntjes met dit krachtig anti-aging serum. Voed en hydrateer de huid met neroli-olie, verfris met kokoswater en draai de tijd terug met de combinatie van natuurlijk retinol alternatief en Zwitserse groene appel stamcellen.

Categorieën SKU: 919AC Tag:

Merk

Éminence Organic Skin Care