Eminence Bright Skin Starter Set

58,35

Voor hyper gepigmenteerde huidtypes, gaat pigment tegen door dagelijks gebruik.
Inhoud Éminence Bright Skin Starter Set:

Bright skin cleanser
Verheldert pigment en is geschikt voor een normale tot droge huid. Reinigt, verfrist en verwijdert onzuiverheden. Stone crop verfrist en reinigt terwijl twee actieven: Gigawhite en een alternatief voor hydrochinon de huid verhelderen en zacht maken.

Bright skin masque
Verlicht het pigment, voor normale tot droge huidtypes. Neem afscheid van hyperpigmentatie en donkere vlekken op een natuurlijke wijze met actieve plantextracten in dit oplossend en verlichtend masker. Gigawhite en natuurlijk hydrochinon alternatief pakken pigmentatie stevig aan, terwijl Stone Crop en berendruif de huid voeden.

Bright skin moisturizer SPF 30
Verlicht pigment, voor normale en gecombineerde huidtypes.
Voed en bescherm de huid, terwijl die wordt verlicht door stone crop, berendruif, gigawhite en natuurlijk hydrochinon alternatief. Verlicht hyperpigmentatie en donkere vlekken, terwijl de toekomstige schade wordt beschermd met SPF 30.

Bright skin licorice root booster-serum
Pigment verbeterend en verlichtend serum voor alle huidtypes.
Voeg een verhelderende dagelijkse boost toe aan je huidverzorgingsroutine. Genezend en verlichtend zoethout en Stone Crop, gecombineerd met twee plantaardige actieven, GigaWhite en natuurlijk hydrochinon alternatief, optimaliseert de helderheid van de huid.

Categorieën SKU: 919BRT Tag:

Merk

Éminence Organic Skin Care