The Daily Nectar

69,00

Voedende boost voor huid, lichaam en welzijn

Vloeibaar alles-in-1 voedingssupplement: zorgt voor een gezonde en stralende huid, versterkt het immuunsysteem en energieniveau en zorgt voor een goede hormoonbalans.

The Daily Nectar is de perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging. Dit alles-in-1 supplement voedt de huid en het lichaam van binnenuit. Het versterkt het immuunsysteem, brengt het energieniveau weer op peil en reguleert de hormoonbalans. Daarnaast verhoogt The Daily Nectar de aanmaak van collageen, maakt de huid steviger en elastischer. Bovendien beschermt dit supplement het huidweefsel tegen oxidatieve stress. Tekenen van huidveroudering en de schade aan de huid door vrije radicalen worden geminimaliseerd. De huid wordt weer gezond en stralend van binnenuit!

Categorie: Artikelnummer: swru-nectar-1 Tag:

Beschrijving

Ingrediënten:
Astereal, Astaxanthin, hyaluronic acid, maca powder, blueberry extract, hibiscus en biotin.

Geschikt voor vegetariërs.

Smaak: cranberry-cassis

1 box (420 ml): 28 dagen (4 flessen van elk 105 ml)

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

Sweet Rumour

Het merk Sweet Rumour, opgericht door twee ondernemende vrouwen, heeft een heerlijk friszoet supplement op de markt gebracht: The Daily Nectar. Dit vloeibare alles in 1- supplement voedt je huid, lichaam en welzijn van binnenuit en is de perfecte aanvulling op je dagelijkse huidverzorging.