Vita Viva – 7 Day Cleanse

66,49

Dit is een detox kuur die je lichaam gaat helpen ontgiften. Afvalstoffen in je darmen worden in versneld tempo afgevoerd. Je algehele gezondheid begint namelijk in de darmen. Vitamines en mineralen worden opgenomen in je darmwand. Als je darmen niet op de juiste manier kunnen functioneren kunnen er gebreken ontstaan. Zo kunnen afvalstoffen zich gaan ophopen aan de darmwand. Deze ophopingen kunnen zorgen voor verschillende klachten zoals obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, maagklachten, gebrek aan energie, hoofdpijn, vermoeidheid, acne, en ga zo maar door.

7 Day Cleanse helpt effectief bij het verwijderen van deze ophopingen, zorgt voor een minder opgeblazen gevoel en draagt bij aan meer energie. Naast een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging kan het ook nog eens leiden tot enkele kilo’s gewichtsverlies.

Categorie: Artikelnummer: 092617946321 Tag:

Beschrijving

Gebruik 7 Day Cleanse: je neemt gedurende 7 dagen, drie keer per dag 1 pakket in met een groot glas water, of zoals de zorgverlener heeft voorgeschreven. Neem voor het beste resultaat 1 pakket halverwege de ochtend, 1 pakket halverwege de middag en 1 pakket voor het slapengaan.

Goed om te weten:
Dit product moet worden ingenomen met een verstandig dieet. Het is belangrijk om veel water (minimaal 2 liter) te drinken zodat je lichaam gehydrateerd blijft. Verder vermijd je alcohol, geraffineerde suikers, gluten, zuivelproducten en bewerkte voedingsmiddelen. Onthoud dat je darmen hard aan het werk zijn om je systeem te reinigen, daarom is gezonde voeding een absolute must!

Smaakt deze detox kuur naar meer, zorg er dan voor dat je pas na 6 tot 8 weken aan de volgende kuur begint.

MOET IK KIEZEN VOOR 15 DAGEN REINIGING OF 7 DAGEN REINIGING?
Het doel van de producten is hetzelfde. De intensiteit is echter anders. We raden altijd de 15-daagse reiniging aan, als dit de eerste keer is dat u reinigt. De 7-daagse reiniging is intenser, omdat deze hetzelfde werk moet doen als de 15-daagse reiniging, maar dan in de helft van de tijd. Als je al een 15-daagse reiniging hebt gedaan, dan zijn jij en je gevoel bekend met het programma en kun je de volgende keer de 7-daagse reiniging proberen.
Voor het beste resultaat adviseren we altijd om een reiniging met Maintenance Cleanse te volgen.

WAARSCHUWING: 7 Day Cleanse bevat cape-aloë ( Aloe ferox), cascara sagrada en sennabladeren. Dit product moet worden geconsumeerd met ten minste een vol glas vloeistof. Als u dit product zonder voldoende vloeistof consumeert, kan dit tot verstikking leiden. Als u pijn op de borst krijgt, moet braken of moeite heeft met slikken of ademen na inname van dit product, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Gebruik dit product niet als u moeite heeft met slikken. Dit product is niet bedoeld voor zwangere of zogende moeders of kinderen jonger dan 18 jaar. Gebruik dit product niet als u buikpijn, diarree of dunne ontlasting heeft. Gebruik dit product niet langer dan een week en overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Rectale bloeding en / of geen stoelgang hebben na het gebruik van een laxerende formule kunnen een aanwijzing zijn voor een ernstiger aandoening. Mocht dit gebeuren,

NB Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor zwangere of zogende moeders en kinderen.

Portiegrootte: 1 pakket (12 capsules in elk pakket)
Hoeveelheid per pakketje
% Dagelijkse waarde
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg 75%
Psyllium Husks Powder 4350 mg **
Biologische Lijnzaadolie 2000 mg**
Black Walnut Hulls Powder
Zwart walnoot poeder 750 mg **
Kaapse aloëbladpoeder (Aloe ferox) 500 mg **
Cascara Sagrada schorspoeder 600 mg**
Senna-bladpoeder 100 mg**
Fenegriekzaad extract 100 mg**
Venkelzaadpoeder 100 mg**
Extract van knoflookbol 50 mg **
Rode klaverpoeder 50 mg**
Cayennepeperpoeder (40.000 HU / G) (fruit) 40 mg **
Zwartkaarswortelextract (2,5% triterpeen) 20 mg**
Salieblad poeder 10 mg**
Goldenseal-wortel (3: 1-extract) 10 mg**
Gom Acacia 10 mg**
** Dagelijkse waarde niet vastgesteld (geen NRV)

Extra informatie

Inhoud

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.