Vita Viva – Energy Booster

39,24

Energy Booster haalt zijn voordelen uit het natuurlijke guaranazaad dat rijk is aan cafeïne en ongeveer 4-8% meer cafeïne bevat dan koffiebonen.

Guarana (uitgesproken als gwa-ra-NAH) is een vrucht afkomstig uit Venezuela en Noord-Brazilië in het Amazone-regenwoud. De vrucht is klein, helderrood en bevat zwarte zaden. Guarana-zaden zijn rijk aan cafeïne en bevatten tot 4-8% cafeïne, meer dan koffiebonen, die ongeveer 1 à 2,5% cafeïne bevatten. De zaden zijn ook rijk aan Tannines en Xanthine Alkaloïden Theophylline en Theobromine.

Categorie: Artikelnummer: 092617946994 Tag:

Beschrijving

Dosering:
1 tablet, 1 à 2 maal daags, bij voorkeur bij een maaltijd. Of je kan het product af en toe gebruiken bij een tekort aan energie.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per tablet
Guarana-extract (levert 200 mg natuurlijk voorkomende cafeïne) 1000 mg *
*Dagelijkse waarde niet vastgesteld.

Dit product bevatten 200 mg cafeïne per portie (1 tablet) = 2 kopjes koffie

Extra informatie

Inhoud

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.