Vita Viva – Maintenance Cleanse

41,42

Maintenance Cleanse is een geweldige follow-up van 15 Day Cleanse en 7 Day Cleanse om een lichte reiniging en dus je darmen gezond te houden en onderhouden.
Maintenance Cleanse bevat een gepatenteerde mix van ingrediënten: haverzemelenpoeder, pruimenpoeder, psylliumvezels, aloë verapoeder, l. acidophilus, bentonietklei, poeder van zwarte walnootschil, lijnzaadpoeder, appelpectinepoeder en glucomannaanpoeder.

Categorie: Artikelnummer: 092617947083 Tag:

Beschrijving

Gebruik:
3 capsules per dag – één voor elke maaltijd met een groot glas water.

NB Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor zwangere of zogende moeders en kinderen jonger dan 18 jaar.
Dit product mag dagelijks worden ingenomen en moet altijd samen met een gezond en uitgebalanceerd dieet worden ingenomen.

Ingrediënten:
Per capsule
Colon Vedligeholdelse Proprietary Blend bestående af psyllium husks, bentonietklei, zwarte walnootschilpoeder, haverzemelenpoeder, lijnzaadpoeder, pruimenpoeder, aloë verapoeder, L. acidophilus, appelpectinepoeder en gluccomannanpoeder 2250 mg *
* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Extra informatie

Inhoud

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.