Vita Viva – Vitakids Immune Booster

32,16

Vitakids Immune Booster is een smakelijke natuurlijke vitamine gummy met vitamine C, zink en vlierbessensap en is geschikt voor kinderen van 2-12 jaar. (op de etiketten staat vanaf 4 jaar, maar de juiste leeftijd is vanaf 2 jaar.)

OM HET IMMUUNSYSTEEM TE ONDERSTEUNEN
Immune Booster is met zijn hoge gehalte aan vitamine C (uit vlierbessensap en ascorbinezuur) en zink, geformuleerd om het immuunsysteem van kinderen te ondersteunen. Vitamine C en zink spelen een zeer belangrijke rol in veel van de essentiële functies van het lichaam.

Wanneer raden we Vitakids Immune Booster aan?
Dit supplement is uitstekend geschikt voor kinderen tijdens de overgang van de seizoenen en in periodes waarin een kind extra ondersteuning nodig heeft.

Categorie: Artikelnummer: 092617982404 Tag:

Beschrijving

Dosering: 1 gummie per dag.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per gummie
% Dagelijkse waarde
Vitamine C (ascorbinezuur) 90 mg
Zink (citraat) 7,5 mg
Natrium 25 mg
Vlierbessenvrucht (Sambucus nigra) 100 mg
Calorieën: 15
Totaal koolhydraat: 4
Suikers: 2 g
Overige ingrediënten: Biologische tapiocasiroop, ruwe rietsuiker, water, pectine, natriumcitraat, natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, kokosolie en carnaubawas.
ALLERGIE WAARSCHUWING: BEVAT BOOMNOTEN (KOKOSOLIE).
* NRV – Nutriëntenreferentiewaarde
** Geen NRV

Extra informatie

Inhoud

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.