Vita Viva – Vitakids probiotics

34,34

Vitakids Organic Probiotic is een biologische smakelijke natuurlijke gummy met probiotica speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2-12 jaar. (Op de etiketten staat vanaf 4 jaar, maar de juiste leeftijd is 2 jaar.)

WAT ZIJN PROBIOTICA?
Probiotica zijn gebaseerd op levende organismen, waaronder bacteriën – en in het bijzonder melkzuurbacteriën. De darmflora van het spijsverteringssysteem bestaat uit veel verschillende bacteriestammen en het evenwicht tussen deze verschillende stammen heeft een grote impact op onze gezondheid. Er wordt gezegd dat het spijsverteringssysteem 60-70% van het immuunsysteem uitmaakt.

WAAROM PROBIOTICA?
Onze bacteriën in onze darmen worden dagelijks beïnvloed door het voedsel dat we eten, de omgeving waarin we leven en de medicijnen die we innemen. Al deze elementen kunnen de darmflora uitdagen. Met probiotica help je je darmbalans op natuurlijke wijze.

WANNEER ZIJN PROBIOTICA RELEVANT?
Kinderen die een opgeblazen gevoel hebben of onregelmatige ontlasting hebben, kunnen dagelijks baat hebben bij een probiotisch supplement.
Het is ook relevant om de darmen van het kind te ondersteunen als het een antibioticakuur heeft gehad, om de natuurlijke bacteriën in de darmen te helpen herstellen.

Categorie: Artikelnummer: 092617982398 Tag:

Beschrijving

Dosering: 1 gummie per dag

Ingrediënten:
Hoeveelheid per gummie
% Dagelijkse waarde
Calorieën: 10
Totaal koolhydraat: 3
Suikers : 2
Natrium: 5 mg
Overige ingrediënten: Biologische tapiocasiroop, biologische verdampte rietsuiker, natuurlijke smaakstoffen, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, natuurlijke kleurstof (zwarte wortel), biologische zonnebloemolie (bevat carnaubawas) en maïszetmeel. DE111® (Bacillus subtilis) (levert 2,5 miljard CFU) 8,33 mg. DE111® is een geregistreerd handelsmerk o.
* NRV – Nutriëntenreferentiewaarde
** Geen voedingsreferentiewaarde

Extra informatie

Inhoud

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.