Vita Viva – Vitamine C 500 mg

34,88

Vitamine C is waarschijnlijk een van de meest onderzochte en een van de meest bekende vitamines . Mensen zijn niet in staat om zelf vitamine C aan te maken. Daarom is het belangrijk om vitamine C via onze voeding binnen te krijgen. Daarnaast is het een sterke antioxidant en is in water oplosbaar. Dit heeft als voordeel dat het lichaam het teveel via de urine afscheidt. Vitamine C blijft normaal gesproken 3 tot 4 uur in het lichaam. In deze supplementen zitten rozenbottels verwerkt die ervoor zorgen dat de Vitamine C nog beter door het lichaam worden opgenomen.

Categorie: Productnummer: 092617947113 Label:

Beschrijving

Wat doet VITAMINE C?

  • Vitamine C is onmisbaar in ons dagelijks functioneren
  • Vitamine C draagt bij tot het behoud van de normale functie van het immuunsysteem.
  • Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen voor de normale functie van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden.
  • Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, normale werking van het zenuwstelsel, normale psychologische functie.
  • Vitamine C draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, vermindering van vermoeidheid en regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E.
  • Vitamine C verhoogt de ijzeropname, let wel: voor de voedselinname!

Dosering: 1-2 tabletten per keer, 1-2 maal daags bij een maaltijd. Maximaal 4 tabletten per dag.

NB Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per tablet
% Dagelijkse waarde
Vitamine C (ascorbinezuur) 500 mg 625%
Rozenbottel 4: 1 extract (fruit) 100 mcg*
Calciumcarbonaat) 36 mg 4,5%
Rutin poeder 100 mcg **
* NRV – Dagelijkse voedingsreferentiewaarde

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.  

Extra informatie

Inhoud