Vita Viva – Wrinkles Away

47,96

Wrinkles Away is een huidformulering die vitamine A + C + E, niacinamide, collageen, hyaluronzuur, resveratrol, alfaliponzuur, druivenpitolie, glutathion, kurkuma en meer bevat.

Vitamine A draagt bij aan het behoud van een mooie huid en in het proces van cel specialisatie. Vitamine C is waarschijnlijk de meest onderzochte vitamine in de loop van de tijd – en een van de meest bekende. Mensen zijn niet in staat zelf vitamine C aan te maken – en daarom is het belangrijk om vitamine C binnen te krijgen via voeding en supplementen. Vitamine C is een sterke antioxidant die bijdraagt aan een evenwichtig immuunsysteem. Vitamine C is in water oplosbaar. Vitamine C draagt bij aan een normale vorming van collageen, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. En draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E.

Vitamine E bestaat uit de tocoferolen (d-alfa, d-gamma, d-beta en d-delta) die allemaal samenwerken om vrije radicalen te bestrijden. In natuurlijke voedselbronnen werkt vitamine E (d-alfa-tocoferol – gevonden in een mengsel van tocoferolen) samen om de vrije radicalen te neutraliseren. Vitamine E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Niacinamide zorgt voor balans in de huid.

Categorie: Productnummer: 092617947106 Label:

Beschrijving

Dosering:
Dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij de maaltijd innemen.
We raden Wrinkles Away aan voor huid vanaf 25 jaar.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per capsule
% Dagelijkse waarde
Vitamine A (bètacaroteen)1500 mcg 188%
Vitamine C (ascorbinezuur) 120 mg 150%
Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat) 26 mg 167%
Niacinamide 40 mg 250%
Resveratrol (van 20 mg polygonum cuspidatum 50% extract) 10 mg *
Alfa Liponzuur 300 mg *
Aloë Vera Gel (poeder / 200: 1) 200 mg*
Collageen 150 mg*
Groene theeblaadjes (50% extract) 100 mg*
Druivenpit (95% extract) 100 mg *
DMAE (dimethylethanolamine) 100 mg*
Hyaluronzuur 5 mg*
L-glycine 100 mg*
L-Proline 100 mg*
L-glutathion 20 mg *
Kurkuma-extract (95% curcuminoïden) 50 mg*
*Dagelijkse waarde niet vastgesteld.

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.  

Extra informatie

Inhoud