Vita Viva – Vitamine C Booster

47,96

Vitamine C Booster is een krachtig supplement. Vitamine C is naast een sterke antioxidant ook belangrijk voor de opname van ijzer in het bloed. Deze booster bevat: bioflavonoïden, acerola, quercetine, rutine, hesperidine en rozenbottel.

Categorie: Productnummer: 092617929997 Label:

Beschrijving

Wat doet VITAMINE C?

  • Vitamine C is onmisbaar in ons dagelijks functioneren
  • Vitamine C draagt bij tot het behoud van de normale functie van het immuunsysteem.
  • Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen voor de normale functie van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden.
  • Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, normale werking van het zenuwstelsel, normale psychologische functie.
  • Vitamine C draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, vermindering van vermoeidheid en regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E.
  • Vitamine C verhoogt de ijzeropname, let wel: voor de voedselinname!

Dosering: 1 keer 2 tabletten of 2 maal 1 tablet bij de maaltijd. Maximaal 2 tabletten per dag.

NB Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De inname van dit supplement mag de aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per tablet
% Dagelijkse waarde
Vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg 1250%*
Citrus Bioflavonoid 50% Complex 530 mg (concentraat van citroenen, sinaasappels, grapefruit, limoenen en mandarijnen) 530 mg **
Rutine (boekweit)50 mg **
Hesperidin Complex (van citrus) 50 mg**
Acerola-poeder 10 mg**
Quercetine-dihydraat 50 mg **
Rozenbottels 5 mg **
* NRV- Dagelijkse voedingsreferentiewaarde
** Geen NRV vastgesteld

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.