Eminence Sun Defense No.3 Peaches & Cream

58,35

Waterresistant minerale bescherming geschikt voor alle huidtypes.
Beschikbaar in 6 verschillende kleuren.
Kan worden gebruikt voor medium huid met neutrale tot warme ondertonen.

Voordelen:

 1. Effectieve SPF 30-zonbescherming
 2. Waterbestendig, ideaal voor training of zwemmen
 3. Rijk aan bio flavonoïden en vitaminen A,C en E
 4. Anti-aging en herstellend
 5. Hypoallergenisch voor alle huidtypes
 6. Vrij van chemicaliën, parfums, taks en kleurstoffen
 7. Verstopt geen poriën en is vetvrij
 8. Anti-ontstekend; uitstekend voor nabehandeling, acne of rosacea
 9. Schoon en antibacterieel
 10. Makkelijk om te gebruiken en toe te passen; kan overal mee
Categorie: Artikelnummer: 787 Tag:

Extra informatie

Inhoud

Merk

Éminence Organic Skin Care

Éminence Organic Skin CareVoor elk verkocht product wordt een boom geplant.” De gezonde samenwerking tussen vakmanschap en technologie. Dat is de kracht van Eminence Organic Skin Care. De naam verklapt het al. Dit merk zit boordevol kruiden uit de natuur, die met behulp van slimme technologie een werkzame chemievrije krachtige huidverzorging opleveren. Éminence Organic Skin Care heeft verzorgingsproducten die huidproblemen als acné, hyperpigmentatie, vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea tegengaan. Met Éminence kies je voor een veelvuldig bekroonde productlijn. In 2019 is Éminence voor het 11e jaar op rij verkozen tot beste Organische Skin Care merk wereldwijd. Alle producten zijn vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.
 • Alle kruiden worden met de hand geplukt en gecombineerd met thermisch puur bronwater bomvol mineralen en sporenelementen.
 • De producten zijn handgemaakt zonder strenge verhittings- of hydrogeneringsprocessen, die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. Vitaminen worden in hun volledig natuurlijke verse basis opgevangen en gebruikt, wat prachtige resultaten oplevert. Aangezien echte zaden, pulp en schillen regeneratieve en helende krachten geven die alleen de natuur kan produceren.
 • Éminence Organic Skin Care is gecertificeerd door het B Lab om zonder winstoogmerk te voldoen aan de strenge normen van sociale en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.
 • Éminence Organic Skin Care is lid van Organic Trade Association.
 • Éminence Organic Skin Care is voortdurend op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen.
 • Éminence Organic Skin Care gebruikt wind- en zonne-energie.
 • Voor elk verkocht product wordt een boom geplant. Éminence Organic Skin Care ondersteunt de Kids Foundation: gezonde maaltijden voor zieke kinderen.
De producten zijn alleen verkrijgbaar bij huidverzorgingsprofessionals en bij ons in de webshop en salon.