Supplementen

Versterk je natuurlijke schoonheid

 

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Maar over specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, is minder bekend.

 

!QMS MEDICOSMETICS

Intravital Plus 60 caps

Een cosmetisch voedingssupplement samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, verrijkt met Biotine en kopergluconaat. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam en speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergluconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. Deze ingrediënten zijn aangevuld met collageen, vitamine B1, B2, B3, B6 en B12, Vitamine C, OPC en co-enzym Q10. Dit vernieuwende complex bevat alle vitamines die nodig zijn voor een efficiënte stofwisseling van de huidregeneratie.

 

Perricone MD 

Omega-3 wordt gewonnen uit wilde zalm en helpt bij stress, stemmingswisselingen, slecht conditie van haar en nagels, vermoeidheid en is een goede ondersteuning bij gewichtsverlies.

Verder:

  • Houdt hongergevoel onder controle
  • Verbetert stemming bij stress
  • Zorgt voor gezonde bloedvaten
  • Werkt hydraterend
  • Perfect tijdens zwangerschap: ondersteunt lichamelijke en mentale ontwikkeling van de baby
  • Verzachtend bij allergieën
  • Ontstekingsremmend, perfect bij artitis, asma, eczeem en psoriasis

 

Super Berry with Acai

Box met 30 dagelijkse doseringen van dit poederdrankje met rode vruchten en acai-bessen. Om te mixen met water, maar ook heerlijk in de yoghurt bij het ontbijt. Bevat een krachtige mix van antioxidanten die het lichaam beschermen en werken als een sterke ontstekingsremmer. Geeft een energie-boost en bevordert het geheugen en de algehele gezondheid van de huid.

 

Beauty Supps

De specifieke beautysupplementen waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, die van belang zijn voor de vorming van collageen, de huidversteviger. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype. Malika Skin adviseert graag welk supplement voor je huidtype geschikt is.

 

Laviesage nutricosmetics

optimale huidverzorging en lichaamsverzorging

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsels, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.