Me-time

Of je nu druk thuis aan het werk bent, of 24/7 voor de kinderen zorgt. Ook in deze vreemde tijd is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Door gezond te eten, regelmatig te bewegen (in of rondom je huis), voldoende te slapen en jezelf af en toe te verwennen met een heerlijk ontspannen masker.

Lees verder

Mooi, gezond en vitaal

Overgewaaid uit Amerika en een ware hit: het drinken van pure bleekselderijsap. Wellicht heb je er al van gehoord, van collega’s, in de trein, of via instagram. Het drinken van pure bleekselderijsap, zonder vezels en zonder andere toevoegingen op de nuchtere maag doet werkelijk wonderen.

Lees verder

Slimme peelings

De herfst staat voor de deur, wat automatisch wordt geassocieerd met kloven, regenjassen en binnen zitten met de verwarming aan. De huid krijgt echter met de overgang van zomer naar herfst erg veel te verduren. En net zoals je je zomergarderobe vervangt is je huid ook toe aan vernieuwing.

Lees verder
Natural Beauty

Natural beauty

Ben je op zoek naar een make up die eigenlijk geen make-up is, die niet opvalt maar de countouren van je gezicht accentueert? Er is niets mooier dan een uiterlijk au naturel. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer merken die inspelen op de natural look. Heerlijke foundations die zich makkelijk…

Lees verder
Anti-age now

Anti-age now

Iedereen moet eraan geloven: van lach- tot denk-, rimpels ontstaan doordat je huid met de jaren dunner wordt en elasticiteit verliest. Bovendien neemt het vetgehalte in je gezicht af. Daar kun je niets aan doen. Je levensstijl is ook van invloed op je huid en rimpels: voeding, ventilatie, stress, slaap, roken, etc…

Lees verder