Meld u de afspraak binnen 48 uur (*) af onder vermelding van een contra indicatie, dan dient dit aangetoond te worden middels een doktersverklaring. Anders zijn we alsnog genoodzaakt € 25,00 voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.
Als u te laat komt wordt de duur van de behandeling aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant gewoon op tijd behandeld kan worden. Het oorspronkelijke bedrag van de behandeling wordt echter wel in rekening gebracht ongeacht de (kortere) duur van de behandeling.

Aangekochte producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Cadeaubonnen kunnen voor alle behandelingen en producten gebruikt worden. Er wordt in geen enkel geval geld uitgekeerd.

(*) De 48 uur geldt alleen voor werkdagen te weten maandag t/m vrijdag. Op zaterdag, zondag en feestdagen kan er niet geannuleerd worden. Annuleren kan per e-mail naar: info@malikaskin.nl of per WhatsApp: +31 6 82 29 53 51 (niet bellen aub).

Behandeling annuleren/verplaatsen/niet nakomen

Heeft u een afspraak bij ons, en wilt u deze afzeggen of verplaatsen? Dan kan dit tot 48 uur (*) van te voren. Indien u bij verhindering uw afspraak niet tijdig afzegt, zijn wij genoodzaakt de volgende regeling te treffen.

Indien u binnen 48 uur (*) van te voren annuleert, brengen we € 25,00 voor de gereserveerde tijd in rekening ongeacht de reden.
Wanneer u zelf regelt dat er iemand anders in uw plaats komt brengen we geen kosten in rekening.

Indien u niet laat weten dat u bent verhinderd zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande behandeling in rekening te brengen.

 

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De behandeling duurt 60 minuten.

Malika skins divider

Een afspraak annuleren of verzetten kan per e-mail naar: info@malikaskin.nl of per WhatsApp: +31 6 82 29 53 51 (niet bellen aub).