QMS Epigen Pollution Detox Cleansing Gel 150 ml

44,00

Gezien het succes van het Epigen Pollution Detox Day Serum, het Epigen Pollution Rescue Overnight Mask en het Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum, heeft QMS de Epigen collectie verder uitgebreid met:

  • Epigen Pollution Detox Cleansing Gel
  • Epigen Pollution Defense Day & Night Gel-Cream
Categorieën: , , Artikelnummer: 1001100 Tag:

Beschrijving

QMS Epigen Pollution Detox Cleansing Gel
Een combinatie van amandel- en lactobionzuur zorgt voor een diepe reiniging en een vernieuwing van de huid. Reinigt zeer grondig, zonder het onaangename gevoel van een gespannen huid achter te laten.

Verrijkt met zachte botanische conditioners om de huid te beschermen tegen externe factoren en om de natuurlijke huid barriere te behouden. Het houdt de huid vochtig en comfortabel.

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

, , , ,

Merk

QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics producten staan bekend om hun collageen. Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. Met de anti-aging gezichtsbehandeling van !QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels uit. De huid krijgt een collageenboost dat een fris en verjongend effect heeft. De ontdekker van de functie van collageen is de Duitser Dr. med. Erich Schulte die keer op keer op zoek is naar de overtreffende trap op het gebied van huidregeneratie en naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Het beste is niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Ook toe aan een anti-agingbehandeling van !QMS met zichtbare resultaten, bel Malika Skin voor een afspraak.