QMS Power Firm Mask 30ml

83,00

Het Power Firm Mask is pure ontspanning voor een droge en tot mimiek-rimpels neigende huid. Sensationele, innoverende en actieve ingrediënten leveren een hoog hydraterend effect, stabiliseren en brengen evenwicht in het vochtgehalte in de diepere lagen van de huid. Diverse huidvriendelijke plantaardige oliën kalmeren de vaak geïrriteerde en vermoeide huid en dragen bij tot een glad en zacht huidbeeld. Dankzij de directe werking van de exotische Acmella Oleracea plant, worden de mimiekrimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd.

Dit product is de vervanger van Relax-o-Firm Mask 100ml

Categorie: Tag:

Beschrijving

Gebruik

Gebruik het Power Firm Mask 1 tot 3 keer per week op de volgende manier:

– Reinig uw gezicht, hals en decolleté met de Deep Gentle Cleanser
– Afnemen met lauw/warm water
– Droog uw gezicht goed af
– Breng nu de Active Exfoliant 11% aan over het gehele gezicht, hals en decolleté
– Laat deze 10 minuten inwerken ( u kunt een licht tintelend gevoel ondervinden)
– Haal de Active Exfoliant 11% eraf met een doek met lauw/warm water
– Breng een ruime hoeveelheid Power Firm Mask aan over uw gehele gezicht, hals en decolleté
– Laat dit 10-15 minuten inwerken
– Verwijder de laatste restjes met een masker spons of een lauw/warme kompresdoek ( indien gewenst nog nareinigen met de Freshening Tonic)
– Droog uw gezicht goed af
– Breng nu de Day/Night Collagen Serum aan
– Hier overheen uw dagelijkse verzorging

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

, ,

Merk

QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics producten staan bekend om hun collageen. Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. Met de anti-aging gezichtsbehandeling van !QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels uit. De huid krijgt een collageenboost dat een fris en verjongend effect heeft. De ontdekker van de functie van collageen is de Duitser Dr. med. Erich Schulte die keer op keer op zoek is naar de overtreffende trap op het gebied van huidregeneratie en naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Het beste is niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Ook toe aan een anti-agingbehandeling van !QMS met zichtbare resultaten, bel Malika Skin voor een afspraak.