Sweet Rumour

The Daily Nectar

Het merk Sweet Rumour, opgericht door twee ondernemende vrouwen, heeft een heerlijk friszoet supplement op de markt gebracht: The Daily Nectar. Dit vloeibare alles in 1- supplement voedt je huid, lichaam en welzijn van binnenuit en is de perfecte aanvulling op je dagelijkse huidverzorging.

The Daily Nectar

The Daily Nectar is een vloeibaar alles-in-1-voedingssupplement dat boordevol wetenschappelijk bewezen werkzame bestanddelen zit zoals: hyaluronzuur (verbetert de huidstructuur), astaxanthine (beschermt de huid tegen vrije radicalen) en maca poeder (helpt de hormoonbalans te reguleren).
Dit supplement is de perfecte aanvulling op je dagelijkse huidverzorging: zorgt voor een gezonde en stralende huid, versterkt je immuunsysteem en energieniveau en het zorgt voor een goede hormoonbalans.

Daarnaast verhoogt The Daily Nectar de aanmaak van collageen, maakt de huid steviger en elastischer. Bovendien beschermt dit supplement het huidweefsel tegen oxidatieve stress. Tekenen van huidveroudering en de schade aan de huid door vrije radicalen worden geminimaliseerd. De huid wordt weer gezond en stralend van binnenuit!

Sweet Rumour heeft met The Daily Nectar een mooi product ontwikkeld. Bovendien zijn de flesjes en de verpakking een lust voor het oog!

Deze voedende boost voor huid, lichaam en welzijn is te koop in de webshop.