SkinCeuticals Resveratrol B E – 30ml

160,00

Preventief tegen huidveroudering. Super werkzaam nachtserum met pure antioxidantrijke resveratrol die de huid door de hoge concentratie aan werkstoffen zichtbaar stralend en steviger maakt. Het serum versterkt het natuurlijke cel vernieuwingsproces van de huid gedurende de nacht en herstelt de schade van dagelijkse blootstelling aan vrije radicalen. De huid voelt na gebruik weer steviger, zachter en straalt. Resveratrol B E geeft je huid iedere nacht weer een enorme boost.

Beschrijving

Ideaal te combineren met A.G.E. Interrupter, A.G.E. Eye Complex, C E Ferulic, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, droge, gecombineerde en gevoelige huid.

Gebruiksadvies
‘s Avonds na het reinigen van de huid, 1-2 pompjes aanbrengen op het gezicht, de hals en de decolleté. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
1% Resveratrol, 0.5% Baicalin, 1% alpha tocopherol

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.