QMS Night Collagen Serum 30ml

84,00

Speciaal ontwikkeld om ‘s nachts zijn werk te doen tijdens de regeneratieve processen van de huid. Dit geavanceerd collageen serum helpt om de elasticiteit te herstellen en lijntjes en rimpels te verminderen. Door het verbeteren van de celstofwisseling wordt het collageen dieper geabsorbeerd wat resulteert in zowel onmiddellijke als langdurige hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid.

De exceptionele effectiviteit wordt behaald door de toevoeging van nieuwe ingrediënten waaronder het innovatieve Neotec A15® collageen Hyaluronzuur complex en het peptide Matrixyl 3000®. Deze high-performance ingrediënten zorgen ervoor dat het vocht alle lagen van de huid kan bereiken en verbetert daarnaast de gladheid en elasticiteit. Tekenen van vroegtijdige veroudering worden vermindert.

Voordelen:

  • Stimuleert de celregeneratie.
  • Reparaties celbeschadiging.
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes.
  • Verbetert het vochtgehalte van de huid.
Categorie: Tag:

Beschrijving

Gebruik

‘s Avonds:

  • Reinig uw gezicht, hals en decolleté met Deep Gentle Cleanser en neem af met lauw/warm water.
  • Neem een wattenschijfje met Freshening Tonic en wrijf hiermee over uw gezicht, hals en decolleté.
  • Droog uw gezicht goed af.
  • Breng een kleine hoeveelheid Night Collagen Serum aan op het gezicht en rondom de ogen.
  • Vervolg met uw dagelijkse verzorging.

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

, ,

Merk

QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics producten staan bekend om hun collageen. Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. Met de anti-aging gezichtsbehandeling van !QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels uit. De huid krijgt een collageenboost dat een fris en verjongend effect heeft. De ontdekker van de functie van collageen is de Duitser Dr. med. Erich Schulte die keer op keer op zoek is naar de overtreffende trap op het gebied van huidregeneratie en naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Het beste is niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Ook toe aan een anti-agingbehandeling van !QMS met zichtbare resultaten, bel Malika Skin voor een afspraak.