SkinCeuticals Blemish + Age Defense – 30ml

89,00

Last van onzuiverheden/acné. Olievrij serum dat de ontwikkeling van acne afremt en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. Dit anti-aging serum werkt exfolierend en is ideaal voor volwassenen die last hebben van overtollig talg. Verstopte poriën worden weer schoon, de huid rustig en regelmatig.

Dit krachtige, doelgerichte anti-rimpel serum pakt tekenen van volwassen-acne en huidveroudering aan met een unieke technologie van dicarbonzuur, salicylzuur, LHA, glycolzuur en citroenzuur. Het gaat het ontstaan van acne tegen en helpt overmatige talgproductie te verminderen, terwijl het de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en ruwe oppervlaktestructuur, die je er ouder uit laten zien, helpt verbeteren.

Categorie: Label:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Daily Moisture, Blemish + Age Cleanser, Phloretin CF, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de vette en gecombineerde huid, voor man en vrouw.

Gebruiksadvies
Breng een- of tweemaal daags 4 à 5 druppels aan op een droge huid. Het aanbrengen van de formule, die hoog doeltreffende actieve bestanddelen bevat, kan lichte tintelingen veroorzaken die verdwijnen zodra de huid gewend is geraakt aan de combinatie van deze zuren.

Ingrediënten
0.5% Citroenzuur, 2% Dicarbonzuur, 0.3% LHA, 1.5% Salicylzuur, 3.5% Glycolzuur

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Extra informatie

Inhoud