Vita Viva – 15 Day Cleanse

46,87

Dit is een detox kuur die je lichaam gaat helpen ontgiften. Afvalstoffen in je darmen worden in versneld tempo afgevoerd. Je algehele gezondheid begint namelijk in de darmen. Vitamines en mineralen worden opgenomen in je darmwand. Als je darmen niet op de juiste manier kunnen functioneren kunnen er gebreken ontstaan. Zo kunnen er afvalstoffen zich gaan ophopen aan de darmwand. Deze ophopingen kunnen zorgen voor verschillende klachten zoals obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, maagklachten, gebrek aan energie, hoofdpijn, vermoeidheid, acne, en ga zo maar door.

15 Day Cleanse helpt effectief bij het verwijderen van deze ophopingen, zorgt voor een minder opgeblazen gevoel en draagt bij aan meer energie. Naast een gezond dieet
en regelmatige lichaamsbeweging kan het ook nog een leiden tot enkele kilo’s gewichtsverlies.

Categorie: Productnummer: 092617930054 Label:

Beschrijving

Gebruik 15 Day Cleanse
Voor deze reinigingskuur neem je 1 tot 2 capsules voor het slapengaan in met een glas water gedurende maximaal 15 dagen.
Dit product moet worden ingenomen met een verstandig dieet. Het is belangrijk om veel water (minimaal 2 liter) te drinken zodat je lichaam gehydrateerd blijft. Verder vermijd je alcohol, geraffineerde suikers, gluten, zuivelproducten en bewerkte voedingsmiddelen tijdens de 15-daagse reiniging. Onthoud dat je darmen hard aan het werk zijn om je systeem te reinigen en dat het daarom extra belangrijk is gezonde voeding te eten.

Ingredienten:
Hoeveelheid per pakketje
% Dagelijkse waarde
Senna Leaf (20% extract) 142,5 mg*
Cascara Sagrada (10% extract)150 mg*
Psyllium Husk (poeder) Psylliumschil (poeder) 150 mg*
Lijnzaadpoeder Complex 50 mg*
Aloë Vera Gel (200: 1 concentraat) 40 mg*
L. Acidophilus 25 mg*
Zoethoutwortel (kruidenpoeder) 25 mg*
Triglyceridenolie met middellange ketens Triglyceridenolie met middellange keten 7 mg*
*Dagelijkse waarde niet vastgesteld.

WAARSCHUWING: 15 Day Cleanse bevat cape-aloë ( Aloe ferox), cascara sagrada en sennabladeren. Dit product moet worden geconsumeerd met ten minste een vol glas vloeistof. Als u dit product zonder voldoende vloeistof consumeert, kan dit tot verstikking leiden. Als u pijn op de borst krijgt, moet braken of moeite heeft met slikken of ademen na inname van dit product, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Gebruik dit product niet als u moeite heeft met slikken. Dit product is niet bedoeld voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, of kinderen onder de 18 jaar. Gebruik dit product niet als u buikpijn, diarree of dunne ontlasting heeft. Gebruik dit product niet langer dan een week en overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Rectale bloeding en/of geen stoelgang hebben na het gebruik van een laxerende formule, kunnen een aanwijzing zijn voor een ernstige aandoening.
Er kunnen gevallen zijn van extreem ongemak, buikpijn, misselijkheid en duizeligheid. Als deze symptomen optreden tijdens de reiniging, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de capsules.

MOET IK KIEZEN VOOR 15 DAGEN REINIGING OF 7 DAGEN REINIGING?
Het doel van de producten is hetzelfde. De intensiteit is echter anders. We raden altijd de 15-daagse reiniging aan, als dit de eerste detox ooit is. De 7-daagse reiniging is intenser, omdat deze hetzelfde werk moet doen als de 15-daagse reiniging, maar dan in iets minder dan de helft van de tijd. Als je al een 15-daagse reiniging hebt gedaan, dan kun je de volgende keer de 7-daagse reiniging proberen.
Voor het beste resultaat adviseren we altijd om een reiniging met Maintenance Cleanse te volgen.

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.  

Extra informatie

Inhoud