Vita Viva – Magnesium

30,52

Magnesium is een essentieel sporenmineraal, dat je als mens niet zelf produceert, maar via de juiste voeding moeten binnenkrijgen. Magnesium is het vierde – meest voorkomende – mineraal in het lichaam en essentieel voor veel lichaamsfuncties. Daarom is het hebben van voldoende magnesium een absolute noodzaak.

WAT DOET MAGNESIUM?
Magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. Het draagt bij tot de elektrolytenbalans, een normaal energieleverend metabolisme en een normale functie van het zenuwstelsel.
Het draagt bij aan de spierfunctie, normale eiwitsynthese, normale psychologische functie. Magnesium draagt ook bij aan het behoud van normale botten en tanden en speelt een rol bij het proces van celdeling. Magnesium is vooral relevant voor mensen die veel sporten, omdat het bijdraagt aan de functie van de spieren.

Categorie: Productnummer: 092617946758 Label:

Beschrijving

Dosering: 1 capsule – bij voorkeur met water. We raden je aan magnesium voor het slapengaan in te nemen.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per capsule
% Dagelijkse waarde
Magnesium (oxide / citraat) 500 mg 133%

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.  

Extra informatie

Inhoud