QMS Advanced Cellular Alpine 15 ml

133,00

QMS Medicosmetics Advanced Cellular Alpine oogverzorging is op basis van Edelweiss Stamcellen. Cellulaire Alpine is gebaseerd op een revolutionaire technologie afgeleid van de Alpen Rose stamcellen die in feite het gevoelige gebied rond de ogen beschermt, verbetert het stimuleren van nieuwe huidcellen, verhoogt de huid stamcellen vitaliteit en verbetert de huidstofwisseling. Fijne lijntjes, rimpels en lichte zwellingen worden zichtbaar minder. De unieke combinatie van ingrediënten en technologie die werken in synergie en beschermen de huid rondom de ogen tegen voortijdige veroudering. De zijdezachte textuur wordt snel opgenomen door de huid en gaat er jonger en stralender uitzien rond de ogen. Cellulaire Alpine is geschikt voor alle huidtypes en is niet vet.

Iedere keer als u Advanced Cellular Alpine aanbrengt zal de veroudering van de huid rondom de ogen worden vertraagd.

Categorieën: , Label:

Beschrijving

COMBINATIE CELLULAR ALPINE & CELLULAR MARINE

Advanced Cellulair Alpine oogverzorging is de ideale combinatie met de ADVANCED CELLULAR MARINE CREME voor een versterkte regeneratie van de huid en effectieve anti-aging.

VOORDELEN

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels van het gebied rond de ogen
  • Beschermt de gevoelige huid rond de ogen tegen de schade aan het milieu en de vrije radicalen
  • Hydrateert intensief de huid rondom de ogen
  • Vertraagt voortijdige huidveroudering veroorzaakt door UV-straling
  • Zorgt voor een minder vermoeide uitstraling rond de ogen
  • Verlengt de jeugdige uitstraling van de huid en verbetert de huidskleur
  • Breng het 2 keer per dag aan voor het beste resultaat
  • Trekt snel in en is ook geschikt voor contactlens dragers

Merk

QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics producten staan bekend om hun collageen. Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. Met de anti-aging gezichtsbehandeling van !QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels uit. De huid krijgt een collageenboost dat een fris en verjongend effect heeft. De ontdekker van de functie van collageen is de Duitser Dr. med. Erich Schulte die keer op keer op zoek is naar de overtreffende trap op het gebied van huidregeneratie en naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Het beste is niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Ook toe aan een anti-agingbehandeling van !QMS met zichtbare resultaten, bel Malika Skin voor een afspraak.

Extra informatie

Inhoud