SkinCeuticals AOX+ Eye Gel – 15ml

85,00

Zeer effectieve ooggel tegen vermoeide ogen en tekenen van huidveroudering, zoals donkere kringen, zwelling en rimpels. Beschermt de huid dankzij het drievoudig antioxidant serum tegen vrije radicalen van buitenaf en herstelt reeds zichtbare huidschade. Een superieure bescherming voor de oogzone; verheldert en zorgt voor een frisse blik!

Deze beschermende en corrigerende serum-in-een-gel bevat floretine, L-ascorbinezuur (vitamine C) en ferulinezuur en biedt geavanceerde bescherming tegen vrije radicalen voor de gevoelige huid rond de ogen.

Antioxidantbescherming tegen beschadiging van de huid door externe aggressoren. De antioxidantserums van SkinCeuticals zijn zo geformuleerd dat ze klinisch bewezen geavanceerde bescherming tegen veroudering bieden en de huid in staat stellen zichtbare tekenen van huidschade te corrigeren. Met vier generaties aan antioxidantformuleringen, meer dan 10 patenten en 200+ publicaties in toonaangevende medische tijdschriften is SkinCeuticals voorloper op het gebied van topische antioxidanten.

Beschrijving

Ideaal te combineren met Hydrating B5, Phloretin CF, Retexturing Activator en de Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, vette, droge en gecombineerde huid, voor man en vrouw.

Gebruiksadvies
’s Ochtends onder de ogen en rond de wenkbrauwen aanbrengen. De oogleden vermijden. L-ascorbinezuur kan oxideren en verkleuren, dit heeft geen effect op de werkzaamheid. De flacon kan onder druk staan, maak voorzichtig open. Vermijd direct contact met de ogen. Indien irritaties ontstaan ten gevolge van de concentratie aan vitamine C, het gebruik beperken tot de huid eraan gewend is geraakt. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
1% Floretine, 5% L-ascorbinezuur, 0,5% ferulinezuur, ruscus aculeatus, caffeïne

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Extra informatie

Inhoud