SkinCeuticals Gentle Cleanser – 200ml

37,00

Milde maar effectieve reinigingscrème voor langhoudende gezichts- en oogmake-up. Hydrateert en verzacht de droge, ruwe strak aanvoelende huid. Verwijdert onzuiverheden zonder de conditie van de huid aan te tasten. Ideaal bij huidveroudering, pigmentatie, verkleuring, dehydratatie en een huid die tijdelijk gevoelig is. De Gentle Cleanser maakt de huid fris, schoon en zacht door de milde zuiverende en actieve ingrediënten.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met CE Ferulic, Hyaluronic Acid Intensifier (H.A.) en de Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid.

Gebruiksadvies
’s Ochtends en s’ avonds een kleine hoeveelheid op een vochtig gezicht en hals met lichte ronddraaiende bewegingen aanbrengen. Goed afspoelen met water.

Ingrediënten
Sinaasappelolie, allantoïne, glycerine, verzachtend complex

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.