SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense SPF50 – 50ml

40,00

Getinte, breedspectrum fluide zonbescherming (UVA/UVB) met 100% minerale filters. Zorgt voor een stralende huid en een effen teint. Met cover-up effect. Deze breedspectrum zonbescherming bevat 100% minerale filters. De lichte formule heeft een universele teint door de transparante kleurbolletjes. Ideale waterbestendige, zijdezachte zonbescherming.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met C E Ferulic, Hydrating B5, Retexturing Activator, Simply Clean van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
Goed schudden voor gebruik. Breng 15 minuten vóór blootstelling aan de zon en voordat u make-up aanbrengt een ruime hoeveelheid zonnebrandcrème aan op het gezicht, de hals en de decolleté. Breng zonnebrandcrème opnieuw aan na 40 minuten zwemmen, bij transpireren, direct na het afdrogen en ten minste elke twee uur. Voor kinderen jonger dan zes maanden, raadpleeg een arts voor gebruik. Maatregelen tegen de zon: de hoeveelheid tijd die in de zon wordt doorgebracht verhoogt het risico op huidkanker en vroege veroudering van de huid. Gebruik om dit risico te verminderen regelmatig een zonnebrandcrème met een breedspectrum-SPF van 15 of hoger en andere zonbeschermingsmaatregelen, waaronder:

  • Beperk blootstelling aan de zon tussen 10.00 en 14.00 uur
  • Draag shirts met lange mouwen, lange broeken, een zonnehoed en een zonnebril
  • Raadpleeg voor gebruik bij kinderen jonger dan zes maanden een arts

Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
100% Minerale filters, transparante kleurbolletjes, Artermia salina

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.