Vita Viva – Collageen Booster

46,76

Maintenance Cleanse is een geweldige follow-up van 15 Day Cleanse en 7 Day Cleanse om een lichte reiniging en dus je darmen gezond te houden en onderhouden.
Maintenance Cleanse bevat een gepatenteerde mix van ingrediënten: haverzemelenpoeder, pruimenpoeder, psylliumvezels, aloë verapoeder, l. acidophilus, bentonietklei, poeder van zwarte walnootschil, lijnzaadpoeder, appelpectinepoeder en glucomannaanpoeder.

Categorie: Artikelnummer: 092617986525 Tag:

Beschrijving

Collageen is een complex eiwit dat bestaat uit drie ketens van aminozuren. In feite is collageen het eiwit dat je het meeste in je lichaam hebt. Collageen vormt meer dan een derde van je totale eiwitten.
Het bestaat onder andere uit ‘glycine’, ‘proline’ en ‘hydroxyproline’ – alle drie de aminozuren die je lichaam helpen om nieuw collageen te produceren. Als je collageen als supplement gebruikt, ondersteun je je eigen natuurlijke collageenproductie.

GEHYDROLYSEERDE COLLAGEEN?
Wanneer het collageen wordt gehydrolyseerd, betekent dit dat het collageen wordt afgebroken in kleine ketens, waardoor het lichaam het collageen gemakkelijker kan opnemen. Dit worden ook wel collageenpeptiden genoemd.

Gebruik:
Per dag 4 capsules
1 pot Collageen Booster bevat 120 capsules (geschikt voor 1 maand).

Ingrediënten:
Collageencomplex (van gelatine type B en gehydrolyseerd collageen type I en III) (runder))
3000 mg per capsule.

Extra informatie

Inhoud

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.