Dr. Nicholas Perricone

Veroudering als gevolg van ontstekingen
Dr. Perricone is een vooraanstaande dermatoloog die wordt gezien als de grondlegger van de ontstekingstheorie van veroudering in de huid. Volgens hem ontstaan rimpels en andere tekenen van huidveroudering door microscopische ontstekingen in de cellen. Deze kunnen worden tegengegaan met een holistische aanpak van een dieet, voedingssupplementen en gebruik van Dr.Perricone’s lijn van skincare producten en cosmeceuticals. Dr. Perricone maakt in Amerika regelmatig zijn opwachting als huid- en voedingsexperts in de shows van o.a. Larry King en Oprah en is de auteur van diverse bestsellers over anti-aging.

Malika skins divider

Diverse behandelingen met de producten van Dr. Perricone kunt ondergaan.

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De keuzen is uit 60 of  90 minuten behandeling.

*Wake up call kalmerend, vitaliteit

Reiniging, ontspannende gezichtsmassage met Cold Plasma en Peptiden-complex en cooling down met lymfedrainage. Inclusief epileren. 60min 85,00

*Cold Plasma gezicht, hals en decolleté

Gaat de meest zichtbare tekenen van veroudering tegen, zoals rimpels, grove poriën, roodheid, droogte en verlies van stevigheid en uitstraling. De verstevigende en structuurverbeterende behandeling bevat een reiniging, bindweefselmassage met o.a. Cold Plasma en vervolgens klassieke massage van gezicht, nek en schouders. Extra aandacht voor halspartij en kaaklijn met Cold Plasma Sub D. Inclusief epileren. 90 min 110,00

*Deep Wrinkle anti-aging

Onmiddellijk en zichtbaar resultaat dankzij gebruik van de gepatenteerde Neuropeptide-lijn van Dr. Perricone. De diepere schade in de huid en verouderingsverschijnselen zoals volumeverlies van de ondersteunende huidlagen, worden aangepakt met een bindweefselmassage met Acyl-Glutathione en het Deep Wrinkle Serum. Vervolgens een klassieke massage met de Neuropeptide Facial Conformer. Cooling down met Cold Laser bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Cold Plasma Sub D en Firming Neck Therapy zorgen voor verbetering van halspartij.

Inclusief epileren. 90 min 130,00

Malika skins divider

Het dieet en levensstijl

Dr, Perricone’s filosofie voor ‘healty aging with beautiful skin’

3 dagen facelift dieet
De basis voor het Facelift dieet is zalm, dat je minimaal 2 keer per dag eet. Zalm bevat een aantal voedingsstoffen die bijdragen aan een mooie huid, zoals DMAE, astaxanthine en omega-3 vetzuren. Dit wordt aangevuld met royale porties groente, fruit en ei. Het dieet is rijk aan anti-oxidanten en het zorgt ervoor dat je minder vocht vast houdt.

Het Perricone Voorbeeld menu

Ontbijt

• Omelet van 3 eieren of circa 150 gram gegrilde zalm. Liever geen gerookte zalm vanwege het hoge zout gehalte.

• 50 g gekookte havermout.

• Stukje meloen of 100 gr verse bessen.

• Twee glazen bronwater.

Lunch 

• 150 gram gegrilde zalm of zalm uit blik. Meng dit eventueel met een beetje mayonaise en vers citroensap

• flink bord groene sla (bijvoorbeeld Romaine). Dressing: extra vergine olijfolie en citroensap.

• 1 kiwi, stukje meloen of 100 gr verse bessen

• Twee glazen bronwater.

Snack

• 1 appel

• 60 gram kip- of kalkoenfilet of 150 ml naturel yoghurt

• Klein handje hazelnoten, walnoten of amandelen.

Diner

• 150 gram gegrilde zalm.

• Een groene salade zoals hierboven bij de lunch.

• 200 gr gestoomde groenten. Denk hierbij aan asperges, broccoli, spinazie etc.
Geen groenten die rijk zijn aan koolhydraten zoals aardappelen, wortels, bieten, pastinaak etc.

• Meloen en bessen

• Twee glazen bronwater.

Snack voor het slapen gaan

• 1 appel of peer

• 60 gram kip- of kalkoenfilet of 150 ml naturel yoghurt

• Klein handje hazelnoten, walnoten of amandelen.

Het Perricone Prescription Programma

Het Perricone Prescription Programma belooft een zichtbare verbetering van de huid in 28 dagen (vergelijkbaar met en stimuleert het eten van de volgende voedingsmiddelen

• eiwitten uit vis, schaal- en schelpdieren, pluimvee en tofu,

• koolhydraten met een laag-glycemische index. De glycemische index (GI) is een maat om aan te geven hoe snel koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose in het bloed worden opgenomen. Producten met een hoge GI zijn producten met ‘snelle suikers’ zoals gebakken aardappelen, wit- en bruinbrood, cornflakes en popcorn. Pasta, peulvruchten en fruit vallen onder producten met een lage GI. De GI van een product kan variëren. Zo verandert de GI van een product door de manier waarop het wordt klaargemaakt en de snelheid van iemands maag en darmen. Volgens Perricone zorgen producten met een hoge glycemische index ontstekingsreacties in het.

• gezonde vetten, zoals die gevonden in koud water vis (vooral wilde Alaska zalm, heilbot, sardines, haring, ansjovis, enz.), noten, zaden en olijfolie

Er mag geen sap of koffie gedronken worden en er wordt aanbevolen om ze veel mogelijk bronwater (8-10 glazen per dag) te drinken. Als je normaal veel koffie drinkt, drink dan zwarte of groene thee om een tekort aan cafeïne op te vangen.

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De behandeling duurt 60 minuten.

Malika skins divider

Wil je nu meteen online een afspraak maken, klik hier

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken!: 013 505 5201 / 06-51075511