Camouflage

 

Hulp bij huidafwijkingen Spataderen, vitiligo, tatoeages, rosacea, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan dergelijke huidafwijkingen in veel gevallen helpen te verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar. Malika skin kan dan een belangrijke rol vervullen. Met speciaal daarvoor ontwikkelde producten kunnen huidproblemen worden gecamoufleerd.

Behandeling met camouflageproducten 

Bij Malika Skin zal de specifieke plek behandelen door toepassing van de juiste camouflageproducten. Dit zijn producten die specifiek zijn ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt.

Zelf leren camoufleren 

De behandeling door Malika Skin leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat u zelf vaardig wordt in het camoufleren. Wij Kunnen u daarbij helpen.

Tarieven Camouflage

Intake  30 min  49,50

Training 60 min 69,50

Check-up 30 min 49,50

Vergoeding Camouflage

Bij een aanvullende zorgverzekering worden camouflagebehandeling in het gelaat vergoed door uw zorgverzekeraar .

Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarde van uw zorgverzekeraar

Malika skins divider

Voor

Na

Topmodel Winnie

Topmodel Winnie: Ik werd vaak gepest met de woorden ‘Koe’ of ‘Zebra’.

Gisterenavond was de Amerikaanse Chantelle Brown-Young a.k.a Winnie Harlow te gast in RTL Late Night en vertelde over de zeldzame ziekte Vitiligo. Vitilo, bekend geworden door Michael Jackson, is een ziekte die grote witte vlekken op de donkere huid veroorzaakt.

America’s Next Top Model

Na een interview die op YouTube vele views opleverde, werd ze op Instagram ontdekt door Tyra Banks en gestrikt voor America’s Next Top Model. Tyra Banks vroeg haar auditie te doen voor America’s Next Model en ze deed mee aan de wedstrijd. Winnie won niet, maar werd wel het gezicht van wereldmerken.

Vogue

Haar carrière loopt als een trein, maar haar grootste wens is om één keer op de cover van Vogue te staan. Ze heeft al een Ted Talk gehouden over schoonheid.

Winnie-Harlow-NORD

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De behandeling duurt 60 minuten.

Malika skins divider

Wil je nu meteen online een afspraak maken, klik hier

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken!: 013 505 5201 / 06-51075511