Collageen lichttherapie

Op natuurlijke wijze je huid in topconditie

malika

Direct zicht- & voelbare resultaten:

 • Zachte en soepele huid
 • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
 • Meer lichtintensiteit voor de huid
 • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
 • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn:

 • Het bindweefsel wordt weer aangevuld met collageen, elastine en hyaluronzuur
 • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Om te begrijpen hoe collageen lichttherapie werkt is het belangrijk te weten dat je huid zijn veerkracht, vitaliteit en zachtheid dankt aan drie stoffen:

 1. collageen: is eigenlijk de vulling van je huid.
 2. hyaluronzuur: dit stofje zorgt dat de huid vocht vasthoudt en eventuele wondjes snel genezen.
 3. elastine: zorgt voor een soepele huid.

Naarmate je ouder wordt neemt de aanmaak van deze drie stoffen af dat leidt tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en uiteindelijk tot rimpelvorming.

Deze therapie verbetert je huidconditie op natuurlijke wijze

Collageen licht wordt door de huidcellen opgenomen en activeert de aanmaak van de drie gezichtsbepalende lichaamseigen stoffen: collageen, hyaluronzuur en elastine. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze – bevat geen UV en is niet schadelijk – verminderd.

Deze therapie is wetenschappelijk onderzocht en bewezen.

Bewezen werking

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmeticabranche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van collageen lichttherapie wordt door een omvangrijke studie in een huid fysiologisch instituut en aan de universiteit in Ulm onderzocht en positief bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en bij meer dan 60% zijn meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De testpersonen hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

Behandeling

Duurt ca 15-20 minuten per keer met minimale pauze van 48 uur.

Is deze collageen lichttherapie geschikt voor mij?

De collageen lichttherapie is voor alle huidtypes geschikt. Heb je echter last van een lage bloeddruk, ben je zwanger, of heb je last van epilepsie, lijdt je aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of slik je medicijnen die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken, dan moet Malika Skin helaas afzien van de collageen lichttherapie.

Vragen of meer informatie gewenst, bel gerust 013 – 505 5201 of +31 6 – 510 75511.