Microdermabrasie

Wat is het?

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen van de opperhuid te schaven.
Hoe werkt het? De peeling wordt uitgevoerd doormiddel van diamanten en een cilindervorming slijpsteentje. De sterkte en intensiteit van de behandeling zijn afhankelijk van het aantal grit van de slijpsteenkop.

Waarvoor is de microdermabrasie zeer geschikt? 
– Rimpels
– Onzuivere huid
– Huidveroudering
– Pigmentenvlekken
– Littekens
– Zonschade
– Rokershuid(vale huid)
– Grove poriën
– Grove huid structuur

Werking op de huid
Door middel van het spuithandstuk wat zuivere kristallen loodrecht op de huid geprojecteerd. De kristallen hebben ook een antiseptische werking op de talgafscheiding van de huid. De bacteriën worden gedood en krijgen geen kans zich te vermenigvuldigen. Oppervlakkige mee-eters worden afgevoerd en de dode, overtollige huidcellen worden door het afzuigsysteem opgenomen.

Na de behandeling
De huid kan er na de behandeling rood uitzien en eventueel licht gaan schilferen. Dit is normaal aangezien het een intensieve peeling is. Na de behandeling moet de huid extra goed beschermd worden tegen externe invloeden zoals UV- straling. Het is ook beter om de eerste week niet in contact te komen met chloorwater.

Aantal behandelingen
Microdermabrasie kan de klant eenmalig ondergaan of voor het beste resultaat in kuurverband. Bij een kuur, die afhankelijk is van iedere huidconditie en meestal uit 6 tot 10 behandelingen bestaat, behandeling je de klant 1 maal in de week a 2 weken. Na een kuur volgt er een onderhoudsbehandelingen elke 4 a 6 weken.

Resultaat
Na een microdermabrasie behandeling zijn de dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid beter werkstoffen opneemt. De huid krijgen tevens ook een betere doorbloeding en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De poriën worden minder grof en pigmenten en lijntjes/rimpels vervagen. Die huid zit er gepolijst uit.

Wat is het?
Ultrasound is een apparaat wat niet-hoorbare en niet-zichtbare trilling aanmaak en de huidcellen laat bewegen.
Hoe werkt het? Hierdoor vervormen je celmembraan en ontstaat en er ruimte tussen de cellen. Gevolg van die trilling die de ultrasound afgeeft is dat de huid werkstoffen beter opneemt.
Extra werking: met ultrasound activeert ook de fibroblasten en stimuleert je collageenvorming in je huid, waardoor de huid nieuwe cellen aanmaakt.

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De behandeling duurt 60 minuten.

Malika skins divider

Wil je nu meteen online een afspraak maken, klik hier

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken!: 013 505 5201 / 06-51075511