SkinCeuticals A.G.E. Interrupter – 48ml

165,00

Tegen huidveroudering. Corrigerende herstellende en hydraterende crème die zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels en verlies van stevigheid vermindert.

Deze crème is speciaal geformuleerd voor de rijpere huid: vermindert de zichtbaarheid van rimpels en slappe huid veroorzaakt door glycatie, één van de verouderingsprocessen die inherent zijn aan de huid. Glycatie treedt op in de cellen wanneer een overmaat van suikermoleculen zich bindt aan de collageen- en elastinevezels. Dit fenomeen veroorzaakt hun stollen en de vorming van zogenaamde chemische reacties A.G.E. (Geavanceerde Glycatie-Eindproducten). Deze verminderen de regenererende capaciteit van de vezels en veroorzaken diepe rimpels.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met A.G.E. Eye Complex, C E Ferulic, Hydrating B5, Ultra Facial Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, droge, gecombineerde en gevoelige huid.

Gebruiksadvies
Masseer een- of tweemaal per dag een dun, egaal laagje van de crème over het hele gezicht, de hals en de decolleté. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd het direct contact met de ogen.

Ingrediënten
4% bosbessenextract, 30% Proxylane™, 0,2% fytosfingosine

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

, , , ,

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Andere suggesties…